Memorijalni turnir "Ivan Akalović - Ićo

Ove godine se igra 10. Memorijalni turnir "Ivan Akalović - Ićo", takođe ove godine se navršava 50 godina postojanja NK.  "Mladi Zadrugar". I ove godine organizacioni odbor turnira se pobrinuo da turnir bude narodno veselje. Uz dobar nogomet koji nam jamče ekipe koje će nastupati na turniru, biće dobrog pića i ića. Zabava pod šatorom, nadamo se produžit će se do iza ponoći. Sve će vas zabavljati Stjepan Markić, koji već nekoliko godina uspjeva da napravi fantastičnu atmosferu pod šatorom. U pauzama utakmica organizirat će se Navlačenje konopca i Trčanje na 100 metara. Prije održavanja finalne utakmice turnira naši veterani će igrati revijalnu utakmicu protiv veterana iz Rajeva sela. S početkom noći na centru igrališta će biti veliki vatromet koji će i ove godine zabaviti najmlađe. Pokušat ćemo organizirati i utakmicu najmlađih.

Pozivamo naše bivše igrače (Veterane) da u što većem broju dođu na turnir.

Zanimljivost turnira je što sve ekipe koje nastupaju su starije od 50 godina. U Klub 50 se od ove godine uključuje i naš klub NK "Mladi Zadrugar"

Na turniru nastupaju:

NK "Sloga" Tolisa

NK "Sloga" Prud

NK "Rašk" Rajevo Selo

NK "Mladi Zadrugar" Donji Rahić

Pozivamo vas sve da dođete i uveličate ovo Narodno veselje koje će se održati 08.08.2015 godine na stadionu Donjeg Rahića